Funny Finanace, hogy mik meg nem történnek itthon...

FunFin

FunFin

Furcsa speciális számla az NHB-nál

2017. február 08. - A.B

Bemegy ez iráni a postára, és azt mondja szeretnék átutalni...

MI van? 

Erről beszélek:

https://www.nhbbank.hu/maganszemelyek/szamlavezetes/persepolis-exclusive

Az NHB Bank nevű bank(?)-nál található ez a számlatípus. (Matolcsy unokatestvére bank, aki lenyúlta a budacash ügyfeleit és az akadémia utcai fiókjuk egy lépcsőház aminek a "filingje" vérgáz, mintha a '90-es évekbe ugrottunk volna vissza és csupa MDF szavazó venne körül minket.) Máshol van számla ügyvédeknek, orvosoknak, könyvelőknek, itt van iráni állampolgároknak.

Az egész abszurd. A számla ismertetője magyarul olvasható az oldalon, gondolom sok perzsa töri a magyart. Eltöprengtem vajh' hány iráni számlát nyithattak. Egy is elég lenne ha arra érkeznének az ország olajexportjának bevételei...

Van a számlaismertető szövegben egy igazán vicces rész: "A számlacsomagot igényelheti iráni állampolgárságú természetes személy (kivéve, ha az ügyfél állandó lakóhelye Magyarországon van, és ezt a Bank felé lakcímkártyával igazolja) illetve iráni lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező természetes személy."

Hogy bizonyítok be valamat ami nincs? Bemutat egy iráni lakcímkártyát? Bemutatja, hogy nincs magyar lakcímkártyája? (:-)) Nem akarom lebecsülni a bank dolgozóit, de gondolom kevesen olvasnak perzsául, pastuul, vagy nem is tudom milyen nyelven.

de mit ád az ég, mit olvasok?

http://24.hu/belfold/2017/02/07/az-irani-gazdasagi-miniszterrel-targyalt-orban-viktor/

AZ NHB egy fura bank. Ha nem lennék fidesz szavazó nem nyitnék itt számlát.... nem vagyok fidesz szavazó, de basszus budacash-es voltam, akinek van access bef jegye úgyhogy nyitnom kell...

 

AB170208 AB170209

 

 

 A csomag, ha nem akarsz kattintani....

 

PERSEPOLIS EXCLUSIVE SZÁMLACSOMAG


A számlacsomag a hagyományos folyószámla szolgáltatásokkal nyújt pénzügyei intézésére lehetőséget. Mindennapi pénzügyeit a Bank fiókjában vagy kiemelt partnerünk – a Magyar Posta Zrt. – fiókhálózatán keresztül intézheti.

IGÉNYLŐK KÖRE

A számlacsomagot igényelheti iráni állampolgárságú természetes személy (kivéve, ha az ügyfél állandó lakóhelye Magyarországon van, és ezt a Bank felé lakcímkártyával igazolja) illetve iráni lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező természetes személy.

FŐBB KONDÍCIÓK

Számlavezetési díj/hó 15 EUR,- /21,- USD
Számlanyitási díj Díjmentes
Választható devizanem EUR, USD

A számlához nem kapcsolódik Netbank szolgáltatás.stb

stb stb

A bejegyzés trackback címe:

https://funfin.blog.hu/api/trackback/id/tr912238920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása