Funny Finanace, hogy mik meg nem történnek itthon...

FunFin

FunFin

Buda-cash transzfer 20-30 hét vagy több

2017. február 09. - A.B

Viccelődhetnék, de nincs kedvem.

2016 októberében rendelkeztem, hogy a Buda-Cash-nél lévő megmaradt értékpapírjaimat hova transzferálja a felszámoló.

Mivel nem nagyon történt semmi, írtam nekik, hogy mizu?

Tök rendesen válaszoltak, szinte azonnal, igaz egy formalevelet küldtek, de legalább látszott, hogy elolvassák az emaileket és törődnek az ügyfelekkel.

És akkor jöjjön a levél azon részlete aminél kigúvadt a szemem:

"Abban az esetben, ha Ön nyilatkozott arról az állomány-átruházási eljárás hivatalos nyilatkozattételi időszakában*, hogy nem fogadja el az NHB Bank Zrt. üzletszabályzatát és megadott az eljárásnak megfelelően egy másik számlavezetőnél található bankszámlaszámot és/vagy értékpapír számlaszámot, a teljesülés az állomány-átruházási eljárás megvalósulása után várható. A rendelkezésre álló humánerőforrás és adminisztrációs többletfeladathoz mérten a lehető leggyorsabban hajtjuk végre az ügyfélkiszolgálást, ugyanakkor ez a tevékenység a szokásoshoz képest több körös ellenőrzést, és különös figyelmet kíván. Tekintettel a nagyszámú ügyféligényre, a tranzakciók teljesítése akár 20-30 hetet is igénybe vehet. Ez a teljesülési idő változhat, nem garantálható. Amint Önre kerül a sor, a Buda-Cash teljesíteni fogja a tranzakcióját. A tranzakciók teljesülésének idejét egyéni ügyfélre lebontva, megközelítőleg sem lehet meghatározni. Abban az esetben, ha bármilyen a teljesülési feltételektől független probléma lépne fel a tranzakciója teljesíthetőségében, akkor a Buda-Cash felveszi Önnel a kapcsolatot."

Egy transzfer (értékpapír megy egyik helyről a másikra) FÉL ÉV???????? Hogy, hol élünk, ha gyalog viszik át akkor is gyorsabb lenne. Kevés az ember? Vegyenek fel többet, a brókercég 2015-ben csődölt be, most 2017 van és FÉL ÉVET kell várni a papírokra.

ELképesztő.

Ha valaki tud valami jogorvoslati lehetőséget írja meg. MNB nem jöhet szóba, hisz az ő cége, a PSFN követi el ezt a galádságot. 

HA170209

A bejegyzés trackback címe:

https://funfin.blog.hu/api/trackback/id/tr3512243650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása